Rouwboeketten Assen

Bij ons kan u een geheel persoonlijk rouwboeket laten samenstellen. 

Rouwstukken zijn een uiting van liefde voor de overledene en bieden troost aan de nabestaanden.               .

Het is heel emotioneel om zo’n bloemstuk uit te kiezen. 

Er is meer mogelijk dan mensen denken.

“Laatst namen de kinderen een tak mee waar hun net overleden vader aan gehecht was. Die tak heb ik in het bloemstuk verwerkt. Symbolisch heb ik de drie generaties in bloemen aangegeven.

Zo is het een heel individueel stuk geworden. Het is fijn om met de nabestaanden mee te denken en ze in een droevige tijd een beetje tot steun te kunnen zijn. Van elk arrangement maken wij een foto, zodat er altijd een blijvende herinnering is.”

Heel bijzonder is dat iedereen ook zelf het rouwstuk kan maken, onder professionele leiding van Basuki. “Het is een goede manier om emoties op die manier een vorm te geven. In een warme en veilige sfeer kan een nabestaande, van jong tot oud, dat hier doen.”

Als de overledene thuis ligt opgebaard, kan hij standaards leveren om de bloemstukken op te plaatsen. Voor ieder budget heeft hij een persoonlijke bloemengroet.

Vanuit onze webwinkel bezorgen wij onze eigen boeketten binnen 24 uur alleen in de provincie Drenthe, Groningen en Friesland. De prijzen op de site zijn in inclusief kortingsbon.

Uw kunt ook telefonisch bestellen Tel. 06-11641338

 

 

 

per pagina
per pagina
© 2009 - 2019 kikidecoration | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel